ÖPPETTIDER

MÅN-FRE 10 - 15

(Övrig Tid - Slutna sällskap)

Sjögatan 21, IN:Gallerian,

060 - 12 61 61,

info@bodyinmotion.se


SOMMARSTÄNGT
7/7 - 8/8

-->

Mat & Dryck

Body In Motion är ensam i Sverige att kunna erbjuda allt från varmrätter, mackor och baguetter, kaffedrinkar, protein- och energidrinkar, diverse bakverk och bakelser som är framtagna ur ett hälsoperspektiv. De flesta av rätterna är helt unika genom att de innehåller någon typ av tillskott (Protein, Creatin, Ginseng, etc). De flesta av våra rätter är helt fria från tillsatt socker och fett. Hos oss får du veta din exakta konsumtion i form av kalorier, kolhydrater, fett, protein och GI. Alla våra rätter tillverkas efter vårt eget unika recept. Att ha kontroll över tillverkningsprocessen är en mycket viktigt del av vårt koncept. Vi skall alltid erbjuda våra kunder det högst kvalitativa råvarorna med den mest optimala sammansättningen.

MENY

Kcal:557    Protein:36g    Kollhydrater:46g
Fett: 23g

Kcal:525    Protein:41g    Kollhydrater:24g
Fett: 29g

Kcal:529    Protein:34g    Kollhydrater:15g
Fett: 37g

Kcal:375    Protein:40g    Kollhydrater:47g
Fett: 3g

Kcal:449    Protein:38g    Kollhydrater:45g
Fett: 13g

Kcal:425    Protein:39g    Kollhydrater:47g
Fett: 9g

Kcal:361    Protein:34g    Kollhydrater:30g
Fett: 8g

Kcal:698    Protein:40g    Kollhydrater:103g
Fett: 14g

Kcal:627    Protein:28g    Kollhydrater:59g
Fett: 31gKcal:135    Protein:1g    Kollhydrater:30g
Fett: 1g

Kcal:105    Protein:3g    Kollhydrater:21g
Fett: 0g

Kcal:112    Protein:0g    Kollhydrater:25g
Fett: 0g

Kcal:151    Protein:0g    Kollhydrater:32g
Fett: 0g

Kcal:151    Protein:0g    Kollhydrater:32g
Fett: 0g

Kcal:234    Protein:40g    Kollhydrater:8g
Fett: 4g

Kcal:312    Protein:7g    Kollhydrater:60g
Fett: 5g

BIM på Jobbet

Nu har vi möjligheten at erbjuda våra företagskunder och föreningar konceptet BIM IN THE BOX. Nu kan du som företag eller förening erbjuda din personal och kunder en mervärdesprodukt och tjänst som är unikt och framtagen ur ett hälsoperspektiv baserat på råvaror av den högsta kvalitén.

Vi tillgodoser våra kunder med en eller flera av våra Kylar som kommer att fyllas med Sallader, Wraps, Juicer, Smoothies, Bakverk & och övrigt snacks och mellanmål.

Vi sköter den totala driften och underhållen av kylen dagligen. Varje morgon kommer våra produkter att leverans till denna kyl då vi även hanterar kvarstående produkter och svinn.

För mer information vänligen kontakta oss på info@bodyinmotion.se eller Tel: 060 12 61 61

Konceptet BIM

BIM skapades 2008 i Sundsvall, för att vara en VÄGLEDANDE RESTAURANG som erbjuder inte bara mat och dryck, utan också kunskaper om hälsa och motion för att därigenom vara en oas för ett hälsosammare liv. Restaurangen BIM är en mix av FRESH FOOD, HÄLSOMAT och SNABBMAT. Här får du reda på vad maten innehåller i form av KALORIER, KOLHYDRATER, FETT, PROTEIN, POINTS och GI. Allt tillagas efter BIM:s egna UNIKA RECEPT med inspiration från ASIEN, MEDELHAVET och USA. Varmrätter, sallader, focaccia, soppa, färskpressade juicer, kaffedrinkar, protein- och energidrinkar, bakverk är alla framtagna ur ett hälsoperspektiv och är fria från tillsatt, fett, socker och konserveringsmedel. BIM:s gäster är alla som är intresserade av god och vällagad hälsomat. De KOSTTILLSKOTT BIM erbjuder och säljer, är KVALITETSSÄKRADE och godkända, där smak och konsistens är avgörande viktiga för att vara unika på marknaden.

Bakgrund

Med bakgrund som idrottsman och utbildad personlig tränare, insåg Sharhyar K Scott att ett koncept som fokuserar på människan och en helhet kring hälsa, mat och ett hälsosamt leverne saknas. Under flera år reste han världen runt för att söka inspiration och samla fakta från bland annat forskning för att kunna bygga upp en plattform för ett unikt koncept, som fick namnet Body In Motion (BIM).

BIM är ett hälsokoncept för den moderna människan, anpassat till dagen samhälle där vi vill äta det som är rätt och bra för kroppen, och det ska gå snabbt. Konceptet vänder sig till alla. Allt från det stora antalet människor som är nöjd med hur de lever sina liv, men gärna vill vara del av ett hälsosammare leverne genom vad man äter och dricker. Eller den som bestämt sig att för att vilja må bättre genom träning och mat. Eller idrottspersonen som vill få en större effekt av sin träning. Vi blir allt mer intresserade av vår hälsa och vårt utseende. Marknaden för utseende relaterade produkter växer årligen med mer än 100%. Forskning visar dessutom att i framtiden kommer så mycket som 60% av befolkningen att lida av övervikt, som i sin tur kan förorsaka en mängd sjukdomar. De flesta av oss vill leva ett hälsosamt och engergifullt liv, men har varken tid eller kunskap om hur. I dagens tidseffektiva samhälle behöver vi hjälp för att lyckas med detta. BIM skapades därför att vara det första hälsokoncept som erbjuder inte bara god hälsosnabbmat som passar alla, utan också kunskaper om hälsa och motion för att vägleda till ett hälsosammare liv.

BIM som helhetskonceptet innehåller tre restaurangkoncept (Coffe-shop, Daily Dining och Fine Dining) Gym & Relax, kosttillskott och hälsovägledning. Därutöver även produkter anpassade för att säljas i dagligvaruhandeln.

Konceptet vilar på fyra hörnstenar som utgör en helhet, men samtidigt kan samtliga delar fungera var för sig beroende på tillgång till utrymme, målgrupp, kundtillströmning och behov. Helhetskonceptet innebär ett så kallat BIM center. På denna yta finns de tre restaurang-koncepten, Gym & Relax och hälsovägledning samt butik. Den minsta delen av konceptet kräver endast 30 kvadratmeter och består av en Coffe-shop.
BIM som helhetskoncept är dock oändligt mycket mer än mat, och erbjuder den moderna tidseffektiva människan hjälp med att leva ett hälsosamt liv.

Nu Söker vi personal till Stockholm och Mall Of Scandinavia

Vill du bli en del av BIM-familjen?
Vi söker killar och tjejer som brinner för hälsosam mat.

BIM skapades 2008 i Sundsvall, för att vara en vägledande restaurang som erbjuder inte bara mat och dryck, utan också kunskaper om hälsa och motion för att därigenom vara en oas för ett hälsosammare liv. Restaurangen BIM är en mix av FRESH FOOD och HÄLSOMAT.
Här får du reda på vad maten innehåller i form av KALORIER, KOLHYDRATER, FETT, PROTEIN och GI.
Allt tillagas efter BIM:s egna unika recept med inspiration från Asien, Medelhavet och USA. Varmrätter, sallader, focaccia, soppa, färskpressade juicer, kaffedrinkar, protein- och energidrinkar, bakverk är alla framtagna ur ett hälsoperspektiv och är fria från tillsatt, fett, socker och konserveringsmedel. BIM:s gäster är alla som är intresserade av god och vällagad hälsomat.

Du kommer att arbeta i ett företag som står i ständig utveckling och där du ges möjlighet till stor personlig utveckling.
Arbetet kräver stor flexibilitet och snabbhet.
Arbetsuppgifter innefattar bland annat, servering, försäljning, tillberedning av sallader, såser, varmrätter, bakning, m.m.
Stor vikt läggs på att kunna ha många bollar i luften.

Det bör förtydligas att vi tidvis har vi ett mycket högt tempo på vår restaurang, så det gäller att vara stresstålig och beredd att arbeta hårt och snabbt när det krävs.
Av dig som medarbetare förväntas också att du bidrar till ett bra samarbete och en god umgängeston bland medarbetarna både i kök och i restaurang.

Antalet tjänster:
Det är ett 20 tals tjänster som kommer att tillsättas. Av dessa tjänster innefattas även ett antal ansvarstjänster.

Krav gällande ansvarstjänsterna:
* Till ansvarstjänsterna krävs tidigare erfarenheter fån restaurang motsvarande minst tre år.
* Köksansvarstjänsterna kräver mertiter i form av kockutbildning och utförande av detta yrke motsvarande minst tre år.

Gällande övriga tjänster finner vi följande egenskaper meriterande:
* Yrkeserfarenhet av restaurangbranschen
* Restaurangutbildning
* Har ett utpräglat sinne för service
* Är handlingskraftig och initierar gärna till förändringar
* Har ett hälsointresse och är en aktiv motionär

Vi ser fram emot din ansökan!
OBS! Vi tar emot ansökningar via E-post: jobb@bodyinmotion.se

För att vi ska kunna hantera din ansökan så måste följand information bifogas:
* Ett CV, men fullständig personinformation (namn, ålder, mm), boende situation, tidigare & nuvarande arbeten, utbildningar.
* Beskrivning om dig själv och dina intressen.
* Minst tre referenser med namn, telefon och kontaktinfo (Helst någon tidigare arbetsgivare).
* Vänligen även ange i din ansökan om du söker till någon av ansvarstjänsterna.

OBS! Vi kommer endast att återkomma till dem som går vidare till intervjuer.
jobb@bodyinmotion.se

Nu Söker vi lokaler i Stockholm.

BIM är ett hälsokoncept/restaurang (för mer info klicka här) som startade 2008 i Sundsvall och finns sedan 2016 även i Mall of Scandinavia som franchise.

Nu tar vi nästa steg i BIMs etablering och söker först och främst lokaler för drift i egen regi. Vi söker lokaler på ca 180-250 kvm i Stockholm, innanför tullarna.

För vidare information kontakta oss på:   lokal@bodyinmotion.se

Kontakta oss

Du är alltid välkommen med dina frågor och funderingar!